neděle 5. srpna 2012

Big nail polish competition - part 1

Chtela bych se pokusit udelat nejaky prehled nebo srovnani ruznych laku co mam doma, napadlo me to dneska rano kdyz jsem hledala nejakou oranzovou a nasla jsem 4 :) A tak protoze dneska prsi, jsem ztravila odpoledne lakovanim, focenim, odlakovani, lakovanim, focenim a odlakovanim...



... podobnych barev jsem nasla az az, ale snazila jsem se to sparovat tak, aby jeden z laku byl vzdy drazsi, porovnavany s nejakym levnejsim. Jelikoz obrazku je fakt dost, rozdelim tento prispevek na vice casti. Dneska Vam ukazu prvni 3 srovnani a protoze ja jsem vic obrazkova nez psaci, bude to opet docela strucne.


1. OPI versus Astor



 Na prvni pohled je asi viditelny rozdil, Astor prohral na plne care, moc husty, tahavy, lepkavy a carkuje se. Malinko na obranu musim rict, ze si nelestim nehty, me se ty dlouhe ryhy na nehtech libi, cili castecne je na vine tohle. Na druhou stranu Astor byl moc hezky kryci, ma ''one coat nice'' efekt, ktery si myslim splnil i kdyz oba laky mam ve dvou vrstvach. Opik je Opik. Pohodlne a snadne nanaseni, pekny vysledek. Jako plus mu davam ze vypada v jedne vrstve uz stejne pekne jako ve dvou. Ale ani jeden lak neni muj salek caje, ani nevim proc je mam doma, myslim, ze oba mam dnes na poprve :D

OPI Shanghai Shimmer versus Margaret Astor 052


cena:         OPI        15 euro
                Astor     5,50 euro

vitez:       OPI


2. OPI versus Essence



Opet jeden Opik. Jde o miniaturu z kollekce Holland, kterou jsem mela v jednom GlossyBoxu. Essence Ultimate Pink ma super pigmentaci, pekny pohodlny stetecek, stacila by jedna vrstva. Opi potreboval vrstvy dve. Stojite-li o levnejsi variantu, doporucuju Essence.

Essence Ultimate Pink a OPI Kiss Me on My Tulips


cena:    OPI               (plna velikost 15 euro)
             Essence          1,29 euro

vitez:   oba :)


3. Artdeco versus P2



P2 jeden z lejlevnejsich laku co se v drogerii da sehnat, v jedne vrstve je skoro pruhledny, druha ale vsechno dohnala, pohodlny stetecek, po druhe vrstve pekny vysledek. Artdeco ma take pohodlny stetecek, barva z fotky vypada daleko jemnejsi, ve skutecnosti je skoro stejna, jen ma jemny shimmer. Ani jeden nebyl moc husty nebo moc ridky a oba se dobre nanasely. Artdeco ma u me plus za shimmer. Ukazovacek a prstenicek P2, prostrednicek a malicek Artdeco.

Artdeco Ceramic 164 a P2 last forever 060 cloud no. 9


cena:     Artdeco             8euro
                  P2            1,55 euro

vitez:  pro me Artdeco

9 komentářů:

  1. Super post, líbí moc, kéž bych měla tolik času :-))

    WorldByBella

    OdpovědětVymazat
  2. pekna zbierka, aj ocvockovana rekvizita na fotenie:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jeeeee, to je stara penezenka, tak jsem ji oprasila jak se to ted vratilo do mody :))) dekuju

      Vymazat
  3. Ty růžový jsou super, krásný barvičky:)) Koukám jak krásně ten essence kryje:)

    OdpovědětVymazat
  4. ne vsechny essence jsou tak skvely, ale tenhle je super, moc hezky se s nim lakuje :))

    OdpovědětVymazat
  5. amazing colours! love them all! xx

    http://www.theprovocativecouture.com/

    OdpovědětVymazat