čtvrtek 9. srpna 2012

Big nail polish competition - part 2

Tak a je tu druha cast meho velkeho porovnavani, po prvni casti jsem mela docela odezvy, coz me fakt moc potesilo, chtela bych podekovat vsem zucastnenym a muzu rict, ze to cloveku doda chut napsat neco dalsiho.  A zacneme zruda :D

4. Alcina versus Nivea




Nivea loni v zime uvedla kolekci dekorativni kosmetiky, bohuzel tak rychle jako na trh prisli, tak zase zmizeli. Kosmetiku asi tak po mesici vyprodavali za 50% ceny a zbytek rozdavali priizolepovanej ke sprchacum a kremum.  Skoda, ale asi tusim, kde se stala chyba. Vyber byl docela bohaty co se barev tyce, k telovymu mliku jsem dostala cervenou, ke sprchaci byla ruzova, barva pekna, pekne kryci, stetec taky v poho, pak nastal problem c.1 - schnuti. Proste neschne. A posleze problem c.2 - pri prvni prilezitosti se odloupne. Taky skoda. O neco lepsi je to s poradnou vrstvou top coatu. Zato Alcina to je drzak, moc hezka barvicka, lakovani vse luxus, neni co vytknout.


Nivea Calcium power Cherry Glaze 43 x Alcina Classic red 115


cena:      Nivea      zdarma (3,99 euro)
               Alcina                   7,20 euro

vitez:     Alcina


5. Clinique versus No name





Clinique laky jsem popravde doted nikde v obchodech nevidela, ja jsem ho brala z internetu a to jen proto, ze byl dohromady s nejakym dalsim vyrobkem. Je to takovy lak ve stylu neurazi-nenadchne ale momentalne patri mezi moje nejoblibenejsi coz muzete videt ZDE. Porovnala jsem ho s nejakym popravde ani nevim jakym, jen si pamatuju ze stal 1 euro a byl to set ala francouzska manikura. Ale za 1 euro vice nez skvely.


Clinique Sugar Pearl 54 x noname :)

cena:       Clinique             $11
                No name            1 euro

vitez:       Clinique za vydrz


6. Alessandro versus Manhattan



Na prvni pohled rozdil zadny, na druhy ma Manhattan mirny zluty nadech, ale muzu rict, ze za tu dobu, co jsem ho mela na sobe tak rozdil ani nesel poznat. Udajne ma vytvorit Lotus efekt, to si myslim ze vytvori kazdy lak ktery zaschne ( nebo ne ?). lak je pekne tvrdy a leskly to jo.  Allesandro, ktereho jsem pouzila uz drive ZDE je taky pekne leskly a tvrdy, ani jeden se nelepi a netaha, komfortni nanaseni, super laky.


Alessandro Happy Pink x Manhattan Lotrus efekt 55K

cena:  Manhattan        2,95 euro
           Alessandro       9,95 euro

vitez:    oba 


7. Helena Rubinstein versus Essence





Zlatavy lak od Heleny Rubinstein patri do sbirky mych nej. Dostala jsem ho darkem od meho milovaneho a musim rict, ze se perfektne trefil do vkusu, ikdyz jsme se v tu dobu znali docela kratce. Byl v darkovem baleni s rasenkou, ktera je taky jedna z mych nej. Chcete-li levnejsi variantu, sahnete po Essence go Bold! ma zlatavy nadech, bez trpitek ale se shimmerem.


Helena Rubinstein Brief Success 40 x Essence Go Bold!


cena:        Helena Rubinstein         22 euro
                 Essence                       1,29 euro

vitez:       Helena Rubinstein (srdcova zalezitost)




p.s. brzy dalsi cast :)

2 komentáře:

  1. amazing colours! xx

    http://www.theprovocativecouture.com/

    OdpovědětVymazat
  2. Ja ani nepostřehla, že nivea prodávala chvíli dekorativní kosmetiku :-D

    OdpovědětVymazat