sobota 25. srpna 2012

Glossybox 08/12

 




        Uz je to zase mesic a zase novy GlossyBox. Tento mesic se mi vyber produktu libil (na jare mel GB trochu krizi) i kdyz snad v kazdym boxu za posledni pulrok mam lak na nehty a lesky nebo rtenky.



 OPI  Germany Collection  Nein!Nein!Nein! Ok, fine.
 
 Figs & Rouge 100% Organic lip, face and body balm  (teda ale pozor je peprmintovy) Takovy normalni balzam na rty, ktery pekne zjemni a zvlacni rty. Ja uz jeden pepermintovy mam od Burt's Bees a na leto skvely. Prekvapila me konzistence, ocekavala ze bude tvrdy, tak jsem prstem poradne zajela a pekne se zaborila, protoze obsah plechovky ma hustotu odstateho masla.

 Lancaster After Sun tan maximizer vyzkousim poradne az v zari, kdy planujeme dovolenou. Podle toho, co slibuji bych mela byt opalena az do Vanoc.


 Kenzo Madly EDT neni nic pro me voni krasne, hodne citim jasmin a ten prebal je nadhernej.

Sans Sourcis Every Day Lip Gloss jsem do ted neznala, udajne je jedinecka termalni vodou primo z Baden-Baden (prestizni nemecke lazne) to jsem v tom lepkavem schlemu moc nepoznala, ale chutna po nejakym lesnim ovoci a to docela verohodne. Barva nic moc na mne, ale pekne hydratuje a docela vydrzi.

3 komentáře:

  1. great glossy box.

    xx m

    thisishowwerule.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Mě se ty glossyboxy šíleně líbí. Naše cz ladyboxy a senzaboxy jsou opravdu nezáživné, radost udělají, ale jsou až moc překrémované, samé krémy pořád dokola, např taková dekorativka jen výjmečně. :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jak se jim podari co nasmlouvat, ja mam zase furt same laky a rtenky nebo lesky mi prijde. Ale letos na jare mel Glossybox taky krizi a byli teda nezazivni. Ale my vyplnujeme takovy Beauty profil, kde uvadime o co mame zajem a jake liceni preferujeme, jaky typ pleti mame a uz se posledni dobou hodne trefuji. Navic po kazdem boxu vyplnujeme jeste feedback tak uz si to vychytali :))
      Tak snad jen poprat hodne stesti at se boxy jen a jen lepsi :)

      Vymazat