pátek 31. srpna 2012

NEW IN: ověřěná kvalita

        HydraQuench Cream od Clarins je můj zatím asi nejdokonalejší krém, co jsem objevila nebo měla možnost vyzkoušet. Donedávna jsem si myslela, že mám mastnou pleť, proto jsem měla doma snad vše, co mělo v názvu mat, matte nebo matujici. Tak dlouho chodíte s konví pro vodu až se ucho utrhne, skoro ze dne na den se mi pleť změnila na suchou. Asi měla chuděra chaos ze všech těch crazy produktů proti mastné pleti. Měla jsem pleť tak suchou ze mi vyhovoval skoro jen kokosový olej. Naštěstí se z toho nějak dostala a teď mam normální, ehm ''normalní'' ale krém na normální pleť mě trošku stahuje, ale po pár hodinách se mi leskne T-zona. ALE naštěsti jsem objevila tento krém, který moji pleti dodá vše, co potřebuje. Není mastný, rychle se vsakuje, což je super, protože mužete hned nanést make-up, krásně voní a hyydratuje pleť celý den. Loni jsem tento krém kupovala v české Sephore za 1253,- kč (omg) dalsi už v německu v drogerii Muller za 36,90 euro (asi 922 kč) navíc k němu bylo přiloženo HydraQuench Intensi Serum (15ml - na serum docela dost) a HydraQuench Cream-mask pro dehydratoanou pleť. Oboji výrobky jsou skvělé.

        Dalším hodně dobrým krémem je Skin Ergetic od Biothermu. Hydratační trošku mastnější, ale nic po čem bych byla lesklá jako psí kulky. Obsahuje plno vitaminu z ovoce a zeleniny, voní jako zeleninová šťáva :) má rozjasnujici učinky, řekla bych že i vypíná pleť, po použití je krásně svěží a čerstvá. Celá tato Skin Ergetic řada byla vyvinutá proti únavě pleti a docela se jim to povedlo. Tento krém používám občas, když mám nějaký ten suchý den :) kupuji si jen malé 15ml balení, vydrží mi asi stejně jako můj bežný krém balený po 50ml.
        Dalším ověřeným drahouškem je tento Moisturizing Lip Gloss od švédské společnosti Isa Dora. Napřed jsem ho měla jen v malém kabelkovém balení, které jsem dostala v GlossyBoxu. Rty jsou po něm krásně vláčné a měkké díky jojobovému oleji. Je v odstínu 26 Mocca Pink je trochu nude, trochu ružová a v přítmí trochu do fialova. Líbi se mi k mému odstínu pleti a blond vlasům. V hodně růžoých lescích se úplně necím (a že jich mám DOST) protože si připadám sladká jako bonbonek nebo alá barbie. 
     
        Kérastase Soleil Hydra Refresh ochranny sprej na vlasy. Je hydratační (jak jinak dneska) vytvaří lehký wet-look Chrání vlasy před Sluncem, mořskou a chlorovanou vodou Asi nejúčinější prostředek co jsem zatím objevila na moje suché blond vlasy obzvlášť na léto. Nic moc nevoní, což je škoda, mám ráda voňavé vlasy.

Na produkty BioSilk a CHI jsem slyšela jen chválu, navíc mi zrovna došel můj olejíček na konečky vlasů od Loreal a tak jsem si pořídila tyto testovací mini verze. Zatím o nich vlastně nemužu ani nic říct, každy z nich jsem použila jednou. Trochu mě u CHI překvapila parfemace taková pánská, zatím co BioSilk jako nějaká silně vonící květina.

         Po prvním použití v nich nevidím rozdíl je to asi 49(Biosilk) : 51 (CHI) ale podle zadní strany mi přijde že je to fakt to samý. Stejný výrobce Farouk from Houston, Texas.


Děkuji za přečtení, kdyby jste se chtěli na něco zeptat, nebojte se napsat do komentářů, anebo mi napiště jen tak, moc mě tím potěšíte.

Pěkný víkend všem

Jeanny

6 komentářů:

  1. Biotherm a Kérastase také mohu jen doporučit :-)

    Paris-London Giveaway

    OdpovědětVymazat
  2. Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.

    OdpovědětVymazat
  3. ja pouzivam clarins na mladu plet:), ale tento sa mi tiez pozdava:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. je super, ja ted koupila jeden vyhodne jakoze ''do zasoby'' :) Pouzivas ty oranzove? Ty pekne voni.

      Vymazat
  4. Mam aj CHI aj Biosilk (z glossyboxu obidva) a Biosilk mi pride lepsi.. Aj krasne vonia :)

    OdpovědětVymazat