neděle 7. října 2012

Glossybox 09/12


         Tentokrat opozdene jsem otevrela zarijovy GlossyBox, ktery se nesl ve znameni Oktoberfestu. Stylove v typicke modre barve s krasnym papirem potistenym motivy dirndlu, precliku, pernikovych srdicek, jelenu atd atd motivu typickych pro bavorsko.


        V balicku jsem mela DUCRAY Ictyane milde Waschcreme, abych pravdu rekla, tuhle znacku vidim poprve. Jde o jemny cistici krem vhodny na telo i oblicej, zabranuje vysusovani pokozky a obsahuje ochrannou slozku, zachovavajici pokozku v rovnovaze. Pouzila jsem ho zatim jednou a to jen na telo, na oblicej si jen tak neco nedam. Zatim na me pusobi pozitivne, hezky jemne voni, je pekne kremovy a musim rict, ze pokozku v oblasti dekoltu mam takovou vice vlacnou. Dalsim vyrobkem jsem byla taky potesena a to hydratacni dlouhotrvajici rtenkou od GlossyBox, vyjimecne jsem nedostala tmave hnedou nebo tmave cervenou :D ale trefili se a poslali odstin Glossy Pink.


Na rtech vydrzi trochu dele nez prumerna rtenka, dobre hydratuje cimz se zaradila mezi moje oblibene a jako bonus navic se mi odstinem zrovna skvele hodi k novemu satku. Dalsim byla miniatura OPI laku na nehty z Germany kollektion  Don´t Pretzel My Buttons. Tyhle nude tony nejsou zrovna muj salek caje, ja spis doruzova, staroruzova, pudrova... Myslim, ze tyhle barvy mi delaji kuzi jeste belejsi, nez ve skutecnosti je. Skoda, pripomina mi to oriskovy jogurt Florian, ktery jsme se segrou mivaly casto na svacinu do skoly, vzpominas segra, jak ho sel jednou tatka kupovat do stare samosky? :D :D :D


Dalsim prekvapkem byla emulze na ruce s mesickem od Gertrauda Grubera, je docela ridka a extremne voni po citronech., rychle se vsakne a nezpusobuje neprijemne mastny pocit, cili hned muzete zase tukat do klavesnice dal :) S touto kosmetikou nemam zadne zkusenosti, i kdyz o ni vim, protoze tady v Nemecku ji maji v kazde parfumerii nebo lepsi drogerii. Nikdy me ale neoslovila, protoze ma takovy nezajimany obaly. Vycetla jsem ale, ze je to vysoce kvalitni kosmetika, ktera pouziva vyhradne bylinne extrakty ve vysoke koncentraci a jen te nejlepsi kvality...muze byt.












 


















       
        Sampon od C:EHKO tentokrat high shine und volume jsem mela uz v cervencovem boxu jako high care shampoo, skoda jen, ze jsem ho musela na letisky vyhodit, protoze uz byl jaksi ''nadlimit''. Tento me prekvapil uplne zlutou barvou a vuni po vajecnem konaku. Moc teda nepeni, ale vlasy jsem mela teda high shine na jednicku s hvezdickou to jo.



Potom jsem mela trochu crazy nalepky od Beauty Bird na nehty v typickem bavorskem vzoru. Na Oktoberfest nejezdime, na noseni tady mi to prijde az moc crazy, to spis jen tak na vyfoceni. Anebo kdo vi, treba ne nejakou silenou party nebo karneval nebo s tim vymyslim nejaky DIY projekt.

4 komentáře:

  1. Beautiful Glossybox
    I will follow your blog...

    OdpovědětVymazat
  2. Já chci taky Glossybox :( Štve mě že do ČR se nedá objednat.
    http://justbeyourselfbypetra.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat