úterý 6. listopadu 2012

KIKO, L'occitane a Primark

KIKO

Tady jsem neodolala lesku na rty v tuzce, zaujalo me to nevsedni baleni, lesk a v tuzce? No jo, jde to, strouha se jako klasicka tuzka. Na lesk je docela tuzsi konzistence a nejde ho na rty nanest tolik, jako klasicke lesky s houbickovym aplikatorem, ale ta barvicka :)
Dalsim je jilova cistici maska s kousky bylinek, ktere zbavuji prebytecne mastnoty a zaroven pusobi jako jemny peeling. Ja mam jilove masky rada vsechny a tahle patri vykonem k tem lepsim co mam. Nejradeji mam cistici masky po saune, to je potom plet jako ze sametu. Koupi obo vyrobku urcite nelituju i kdyz to byl kup na slepo.




L'occitane

Pro me byly od L'occitane vzdy nejznamejsi jejich vonave kremy na ruce s bambuckym maslem. Tentokrat jsem neodolala setu 3 kremu, ruzovy Petales de Rose no voni naadherne, asi muj nejoblibenejsi z techto 3, oranzovy je Fleur de Mangue voni uzasne ovocne a posledni hnedy Bouquet de Dattes je takova tlumena nevyrazna vune, no, jako Bouquet de Dattes vite ne :D
Jeste jsem pribrala mydelko, ktere nazyvaji Solidarity soup, stoji 2 eura a 100% jde na pomoc Africe, pani prodavacka se mi rozpovidala jak stasne to tem malym cernouskum pomuze, a ze jim tam postavi skolku a cisticku na vodu a nejaky vetrny mlyny. A jeste ze jsem ji poslechla. Myslim, ze posledni tvrdy mydlo jsem koupila asi tak v 10 letech mamce na Vanoce :D ale tohle je jina trida, voni absolutne uzasne, je strasne intenzivni, voni od nej cela papirova tasticka a voni v okruhu 2 metru i kdyz neni rozbalene z papiru. Uz je u nas v satne a musim rict, ze kdyz tam vejdu, voni to tam jako v raji, jako v tom nejrozkvetlejsim kvetinovem parku.





Primark

V tomto obchode znamym nizkymi cenami, ale taky u hodne vyrobku nizkou kvalitou, i kdyz vybrat se da, to ne ze ne, jsem poridila koberecky do koupelny :) (na obrazku) a ty nejjemnejsi papucky stylem ala valenky. Ty jsou po 2 tydnech noseni jako nove tak snad dobra volba. Loni jsem si tam koupila nocni kosilku, nejenze po prvni noci jsem ztratila raminko, ale po prvnim prani skoro odpadla i krajka, tak jsem na ne docela zanevrela a taky kdykoli se tam chci jit podivat, jak rano v poledne ci vecer, furt narvano a vsude bordel, vsude se vali obleceni a  plno cedulek po zemi.


4 komentáře:

  1. ta maska vypadá fakt super. :) a ty "valenkove papuče" jsem si dneska taky koupila :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. vypada a i dokonce splni co slibuje, a papuce skvely zejo :))

      Vymazat
  2. OOOO, Loccitaine je luxus...

    OdpovědětVymazat