úterý 11. prosince 2012

I ♥ HUNTERS

HUNTERS




Videla bych to tak, ze lide se deli na dve skupiny a to na ty, kteri je nesnasi a na ty, ktere je miluji. Ja je primo zboznuju. Myslim, ze jedny nutne potrebuju. Libi se mi ty v jezdeckem stylu, ale jedny hnede kozene kozacky v tomto stylu uz na zimu mam. Hm! Cerne jsou asi nejvice univerzalni, ale zace docela nuda.. Pak bych chtela vybrat tak, aby jsem je vyuzila i v lete,  anebo na jare, kdy travime hodne casu ve Francii na plazi treba blbnutim se psem nebo poustime draky a jeste neni tak teplo byt naboso. A jak tak brouzdam po internetu, jsem nakousnuta je hned objednat, ten internet je zabijak fakt :D

Na zimu se urcite vyplati koupit si zateplenou vlozku, respektive ponozky, ktere se ohrnou pres okraj boty. To umozni, ze se boty daji nosit i ve snehu a breckach, k cemuz jsou podle me vzhledek k materialu perfektni.




Nejvice se mi libi k trenckotu nebo kabatu se slimkami, planuju je nosit take s riflemi, mikinou a kozesinovou vestou. No a nejlepe zvireciho kamarada, kone nebo psa :))


Podle me jsou take idealni na litani po plazi brzy z rana, kdy je jeste zima nebo brzy z jara, kdy se vsechno studene a Atlantik ledovy.

Jaky mate na Hunterky nazor ? Vzali byste si je i do mesta nebo je to vyhrada do prirody a volny cas ?? Myslite, ze si je opravdu poridim?? :))

10 komentářů:

  1. óóóch <3 některé vypadají fakt božsky!!

    OdpovědětVymazat
  2. Já je taky chci! Jen si na ně musím našetřit. A já budu neoriginální, líbí se mi nejvíc ty obyčejné černé :) Ale ty poslední bych brala taky.
    PS: Doufám, že si je koupíš a pak nám tu ukážes outfity:))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty černé zase obuješ k ledasčemu, ty ostatní už se jen tak nehodí.....dilema co :))

      Vymazat
  3. Ja by somsi ich vzala aj na taku vychadzku do meesta :) ved su take kraaasne !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. žejo, když k nim nejsou tepláky tak proč ne, taky si to myslím.

      Vymazat
  4. Mě se hrozně líbí!:) Taky bych si je jednou chtěla pořídit:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Preju Ti at to vyjde, já jsem do nich zblázněná....:)

      Vymazat
  5. Taky bych si je chtěla pořídit. :) Líbí se mi ty nahoře nalevo :) V.

    OdpovědětVymazat
  6. love them too! i have the glossy black ones :)

    OdpovědětVymazat