pondělí 31. prosince 2012

Silvester outfit + make-up

        Zrovna teď je u nás absolutní chaos, přítel ještě smaží řízečky na bufet, já se maluju v kuchyni u stolu s malým zrcátkem, protože do toho musím ještě hlídat troubu s bagetkama a vařící se vodu na vajíčka. Pes se nám plete pod nohy, protože to tu voní vším možným, do toho odbíhám do koupelny a ještě se ptám jestli je ten můj makeup ok. Jooooo, slyším odpověď aniž by se na mě podíval - klasika. Zkouším si nalepit umělé řasy, jedny mi drží, druhé ne... Do toho ještě nahlas puštěná televize s nějakou kravinou, aby jsme přehlušili petardy z venku, protože pes už to tuší... Padají tu klasické otázky typu kde mám rifle, kams mi dala ty ponožky, co jsem měl nachystaný u postele, osolilas tu vodu, kde máme váleček na psí chlupy, otevři balkon trochu tu smrdí ten olej, už to prosímtě zavři už je tu zima, máme čistý sklinky na sekt, kde máme ty sváteční ubrousky....A tak mi tu žijeme :)


        Letošní Silvestr trávíme doma, proto jsem s to s outfitem nepřeháněla. Vzala jsem si sice trochu slavnostnější top, který jsem měla jen jednou na sobě a to sestře na maturitním plese a k tomu černé lesklé skinny a boty na platformě, ale makeup se nesl v nude stylu, jen jsem ho zpestřila výraznými řasami s černou linkou. Boj s nalepováním řas jsem čekala větší.










Přeji všem krásného Silvestra, ať už jej trávíte kdekoliv a jakkoliv. Užijte si oslav a vstupte do toho nového roku šťastnou nohou.

Jeanny

23 komentářů:

  1. Woow to je skvělé, musela jsi být vážně kočka. Ukaž nám outfit i na tobě :) a taky preju hezkej novej rok. Léňa

    OdpovědětVymazat
  2. Tak presne takto to vypadalo u nas, nez jsme vyrazeli:D:D
    M.

    OdpovědětVymazat
  3. Určitě ti to muselo strašně slušet, ty šaty jsou nádherný ;)

    Jsem tvůj nový follower a byla bych moc ráda, kdyby si jukla na můj blog a třeba se stala mým :))
    http://nelehblog.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. DEkuji, taky je mam hodne rada, je to jen top.

      Vymazat
  4. Náhodou jsem se dostala na Tvůj blog a musím říct, že jsi mě nadchla :) Ať už mluvím o Tvém stylu, vkusu, psaní-jednoduše se mi Tvůj blog líbí, a proto Tě hned sleduji :)
    U nás Silvestr probíhal hodně podobně, taky jsme nějak nestíhali, všude byl chaos a do toho všeho jsem poletovala s jednou nalepenou řasou na oku a mazala chlebíčky :-D. Ale co, legrace musí být ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jee, to je tak hezke, kdyz mi nekdo napise neco jako tohle. Dekuji moc, tohle se tak krasne cte :)

      Vymazat
  5. tie sviečky dávajú fotkám neskutočný šmrnc :) gucci guilty mám už druhý rok a neviem si ju vynachváliť asi by som novú vôňu tak skoro nechcela a tvoj blog si určite zaslúži veeeela čitatelov takže sa hned pridávam, máš to tu super fandím ti :)

    OdpovědětVymazat
  6. ahoj, pozývam na moju giveaway :)
    -----> http://myfashion-and-me.blogspot.sk/2012/12/giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  7. :-D Ten chaos si popsala velice dobře, dovedla jsem si tu situaci představit.:-D U nás se to naštěstí konalo zcela v klidu. První rok jsme nikam nešli a zůstávali jsme doma, tak proč se stresovat, že. Ty šaty vypadají skvěle, budeš přidávat fotky, jak vypadají na tobě? Moc by mě to zajímalo. Hezký den.:-)

    OdpovědětVymazat
  8. Při čtení tvého příspěvku jsem si připadala jako doma, také podobný chaos :D Nakonec se to ale pěkně vydařilo. Tvoje šaty ti moc závidím!!

    OdpovědětVymazat
  9. samá nádhera :) nechápem prečo ťa už dávno nesledujem, ihneď to idem napraviť :)

    OdpovědětVymazat
  10. ty fotky vypadají uplně super, když tam jsou i světýlka!

    OdpovědětVymazat
  11. nádherný a zajímavý top. škoda, že tu není vyfocený outfit na tobě:)

    OdpovědětVymazat
  12. Krásné šaty! :)
    A fotky se moc povedly! :)

    OdpovědětVymazat
  13. Úplně se mi nad těmi fotkami rozzářily oči. Je to nádhera!
    Vivi

    OdpovědětVymazat
  14. TY UMĚLÉ ŘASY MUSELY NA OČÍCH VYPADAT DOST DOBŘE. ZVU TĚ KE MNĚ NA GIVEAWAY http://beautifulprettygirls.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  15. Jééé. Ty fotky jsou úžasné. Ty svíčičky žeru)

    OdpovědětVymazat
  16. It's dress? Anyway, this is beautiful! A lot of great things, like it so much! : )

    OdpovědětVymazat