čtvrtek 14. února 2013

Glossybox 02/13 (Valentines edition)



        I když nijak extra Valentýna neslavím, za tuto Valentýnskou nadílku jsem byla moc ráda. Většinou chodí Glossybox koncem měsíce, tentokrát nám ho poslali tak, aby dorazil do 14. Krabice byla docela těžká, celých těch 8 schodů nahoru jsem byla přesvědčená, že tam bude ta beauty voda, ze které teď všichni šílí. No a byla jsem mile překvapena :) Tentokrát se mi hodilo fakt všechno, takže sorry Glossyteam, ten minulý článek neberte až tak vážně, zůstávám s váma...

        Jako první jsem z papírových pilin (které nemám ráda, protože jsou všechny víčka všech výrobků plný minikousíčku) vyhrábla AUSSIE 3 Minute Miracle Reconstructor Deep Conditioner - Ano ten. Jak já jsem v létě ve Španělsku a ve Francii poslouchala ''jsme na dovolené ne na shopping tour'' když jsem ho sháněla po každým obchodě s kosmetikou, oni to ti chlapi totiž vůbec nechápou. No a teď mi jen tak přijde v Glossyboxu :) a jsem z něj tak nadšená, že ho mám celý týden na stole a dívám se na něj a vzpomenu si na něj až když smívám šampon... (další dobrá zpráva na konci článku) 7,95 euro
MODEL CO Lip Duo lesk na rty v nádherné meruňkové nebo lososové barvičce. No jakoby věděli, že jsem si zrovna v téhle barve koupila jarní boty a z loňska mám sáčko. Rtěnka je trochu tmavší než lesk, ale taky sem tam použiju. Na středu má ještě malé zrcátko, takže se můžete hned zčeknout (check-kontrola) za 30 euro bych to ale sama nikdy nekoupila.
DR. BRONNER'S MAGIC SOAP Castille Liquid Soap bio pečující mýdlo na ruce, které slibuje zázraky. Jako základ obsahuje kokosový, olivový, jojobový a konopný olej. Voní jako citronové bonbony, na obrázku je plné balení 59ml, které vyjde na 3,50 euro.
GOLDENEYE Alginat-Maske Miracle Mask Golden Glamour. Alginátová maska na obličej proti vráskám v prášku, do které těsně před použitím přidáte vodu. Alginát je výtažek z mořských řas, který v kontaktu s vodou rosolovatí a má vysokou účinnost v boji proti vráskám. Obsahuje také hodně kolagenu, slibuje svěží, posílenou a mladistvě vypadající pleť a posiluje imunitní systém pleti. Vypadá to spíše jak pigment nebo třpytivý pudr na tělo. 3,50 euro za kus.
ĚTRÉÉ BELLE COSMETICS Collagen a Aloe Vera Hydro Eye Pads klasické hydrogelové nalepovací polštářky pod oči. S vysokým podílem aloe vera a kolagenu, slibují osvěžit a zpevnit oční okolí. Na mou oční Saharu jako stvořené. 21,50 euro za 7 párů.
VALENTINO Valentina parfum vzorek vůně, bonus. Žádná novinka. Znám, ale plné balení nepotřebuju.






 A ta dobrá zprávička na závěr? Všechny výrobky Aussie můžete nyní koupit ve všech DMkách :)

 Tisk, seznam výrobků, slevové kupóny a Glossy Mag.

 Who's your valentine?

13 komentářů:

  1. Tyjo! Aussie! Myslíš, že to bude třeba i v Rakousku? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jee, to nevim, treba Glossyboxy mivaji jine, ale co nabizeji v DMku taky nevim....

      Vymazat
  2. Vobec nevyzera spatne, vacsina veci pouzitelna :))

    OdpovědětVymazat
  3. happy valentine's day, and cute card!
    would you like to follow each other?
    A
    xx
    http://epiquemoi.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. Tentokrát hezká krabička, budeš zkoušet i tu masku v prášku?

    OdpovědětVymazat
  5. tentokrát docela skvelé vecičky a hlavne tá krásna krabička :)

    http://slyfestyle.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja mam radsi ty klasicke matne pastelove, tahle se mi ted nehodi do rady :))))

      Vymazat
  6. Waw, Glossybox se vyznamenal, tomu říkám pravá valentýnská nadílka. ;-)
    Vivi

    OdpovědětVymazat
  7. Aussie sampony pouzivam jiz dele a neměnilo bych jsou úžasné:) jak tak koukám, tak se firma asi snazi dostat tento produkt na česky trh, tak snad brzy uz bude u nás dostupný :)
    www.olivains.com

    OdpovědětVymazat