pondělí 18. února 2013

Just colorful


        Dneska tak krásně svítilo Sluníčko, že to vypadalo, jako by už to jaro chtělo přijít. Ale pořád je strašná zima a podle předpovědi počasí ještě bude a pořádná. Taky se na to jaro už tak těšíte? Až se všechno probudí a zazelená, už nebudeme mít zimou červený nosy, studené ruce a omotané šály? Až zase na lidech půjdou vidět jiné barvy než černá a šedá? Až budeme mít doma narsicky, krokusy a modřence? No první se těším na sněženky. Věděli jste, že i sněženky se dají na konci zimy koupit v květináči? Já jsem to viděla letos poprvé. Taky se těším, až dám zimní kabáty a svetry do ''úložny'' a zase si do šatny na ramínka vyvěsím ty jarní a letní věci....už aby to bylo. 
        Každopádně i když na tyto příjemně hřejivé záležitosti si budeme muset ještě počkat, dneska jsem alespoň nafotila nějaké hřejivě barevné nezbytnosti....

        Krémy na ruce od L'Occitane jsou nádherně vonící záležitost, pro mě krém na ruce každodenní rutina. Maska na vlasy Kérastase bez té se já ani mé suché konečky neobejdeme ať už je zima nebo léto, stejně tak jako ochranný sprej a vyživující olej. Lip balm Figs and Rouge přírodní mazátko na rty. A Burt's Bees tónovaný voňavý balzámek, taky skvělá věc na rty. Retro Creme 21 hutný docela mastný krém na tělo, na zimu jako stvořený.

P.S.: ještě 2 followers do stovky a bude giveaway :)










     

11 komentářů:

  1. uuuf, samá úžasná kozmetika, môžem sa ťa spýtať kde nakupuješ kozmetiku Kerastase? normálne z netu? :)

    OdpovědětVymazat
  2. Masku, ktera je na obrazku, na tu jsem byla v Douglase ve Frankfurtu, asi 2 roky zpet, bylo k tomu neco zdarma, myslim tasticka a cestovni baleni samponu s kondicionerem. Ten olej a hydro sprej byly v sade, byly tam tusim 4 tyhle 100ml vyrobky a ty jsem koupila v kadernictvi. Pred 2 tydny jsem si v kadernictvi koupila i Kerastase raumduft Sumblime - klasicka vune do bytu s takovymy temi tycinkami ala spejle :)

    OdpovědětVymazat
  3. WOW, to su krasne farebne fotky, uz nech je leto!

    OdpovědětVymazat
  4. Vsetko to tak lahodi oku v tomto sychravom pocasi :D

    OdpovědětVymazat
  5. Já už se tak těším, až vytáhnu mé koženkové bundy..přes zimu jsem si nakoupila všechny odstíny :D
    M.

    OdpovědětVymazat
  6. presne ako v predoslych komentoch citam strasne mi to evokuje leto a koktejly uz chcem zhodit tie strasne vrstvy oblecenia :(
    Ela
    PS: mame na blogu GA :)

    OdpovědětVymazat