pátek 29. března 2013

Glossybox 03/13

        Březnový box k bez boxu. Tentokrát v pytlíku. Abych pravdu řekla, trošku mě zamrzelo, že tento měsíc si svůj krásný růžový boxík nepřidám do své sbírky (i když teda leží mi v roku na zemi). Pytlík, nebo jak to nazvat, stejně asi nevyužiji, nepřijde mi moc reprezentativní, přijde mi jako vnitřek kabelky.  Ale jako velké plus beru absenci papírových pylin, které nechávaly mini kousíčky všude na výrobcích. No ale nenechme se zklamat balením, vnitřek se teda povedl :)



Carmex - kultovní carmex je super, mám radši to balení v tubičce, protože otevřu, namažu, zavřu a jdu bez mastného prstu. Myslím, že využiju a jestli ne, znám dost lidí, kterým udělá radost.
The body shop Chocomania tělové máslo - ho hoo tak tady vás po otevření krabičky přivítá silná vůně čokolády, se zavřenými oči bych řekla, že před sebou držím krabičku luxusních pralinek. Škoda, že vůňi jak čokolády, vanilky, karamelu nebo čehokoliv k jídlu na sobě moc nemusím, zřejmě taky poputuje dál, někdo za něj bude určitě rád.
Kryolan Glamour Glow - na první pohled taková nijaká barva, ani hnědá, ani bronz, matná a nevýrazná, ale na první použití obrovské překvapení. Náádherná zlato bronzová barva, jemná a krásně se nanáší a skvěle se blendí. Už teď jsi sem jistá, že to bude jeden z mých top produktů, budu ho používat jako rozjasňovač na denní použití a jako druhou vrstvu tvářenky k výraznějšímu líčení.
Da Vinci Mineral Shimmer - jediná věc, která se mi tentokrát tak moc nelíbí. Navíc nevím, jak se mám do tak malé krabičky dostat stětcem. Co vidíte na obrázku je plné balení (1,75g/11,20euro) popravdě jsem ani nevěděla, že dělají i dekorativní kosmetiku, vždy jsem v obchodech viděla jen ty drahé stětce.



Dr.Hauschka pleťový krém a odličovací mléko - ráda obojí vyzkouším, Dr.Hauschka má tady v Německu dobré jméno, já mám doma asi litr tělového mléka ve vzorečkách, které dostávám vždy k nákupu v lékárně a bio obchůdku. Na odličování jsem si už tak nějak zvykla používat micelárku, ale krémy ráda zkouším nové a nové.


Alessandro Lak na nehty - láček ten mi udělá vždy radost, s tak malými stříbrnými třpytkami ještě žádný nemám. Už se vidím, jak si ho v létě dám na tyrkysový nebo namixuju s jiným třpytkatým lakem.


Miluju pohled na nové ještě nedotčené produkty, přijde mi to strašně fotogenické, tělové máslo a carmex zůstanou sice nedotčené, pudr už je v plném provozu :)


        Další věc, která byla přibalena, byla tahle malá cestovní knížečka. Je strašně roztomilá, plná typů na cestování, informací o různých zemích a jsou tam i rozkošné nálepky a jmenovky na kufr 


20 komentářů:

  1. Love body shop moisturisers!

    www.georginaclare.com
    .Georgina Clare.

    OdpovědětVymazat
  2. No pozor, mě ten sáček přijde jako organizér do kabelky a je super vecicka. Že tam po stranách vidím kapsicky? Díky tomu nemáš v kabelce nepořádek. A hlavně rychle premístíš kompletní obsah do jine tašky ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veru, to jsi Ty??? :) Jo, kapsiček má dost, možná to mysleli jako etui, nešikovné je ale to zatahovaní provázkem, kdy z toho vznikne ¨blob¨.

      Vymazat
  3. velmi sa paci tento box.. uz som si pozerala aj ostatne clanky u teba a tento by som si aj objednala..prosim ta odkial presne si ho objednavas? pretoze ceske blogerky o nom nepisu :)

    Inak dievcata pozyvam vas na GIVEAWAY o clip in vlasy 60 cm a Dermacol vyrobky: TU
    Dakujem :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Podívej se na glossybox.de (mají i FB), jiné země ho mají taky, vím o Anglii, Rakousku, Francii, Švýcarsku, Španělsku, Itálii.... do zahraničí ale nezasílá nikdo, jedině najít si někoho, kdo by ti to přeposlal.
      A skvělá GA, děkuju za pozvání :)

      Vymazat
  4. Proc v CR nic takoveho nemame :( ? Mit zdejsi boxy takovouto uroven, kupovala bych je....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě ty české nepřijdou zase tak odlišné, snaží se tam vždy dávat místní produkty (jsem vyčetla z filozofie Glossyboxu). Podívej se třeba na náš prosincový, hrůza. Někdy se povede, někdy míň. Navíc tady ten stojí 15 euro.

      Vymazat
  5. Kdyby se takový boxík dal koupit i nás, tak bych si ho vzala. Ale ty, co nabízejí tady se mi nelíbí. O bodyshopu si můžeme nechat zdát...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Můžeš se podívat na naše ostatní Glossyboxy, dávám je tu každý měsíc, některé se povedou hodně, některé méně, je to tak vyvážení, počítám, že příští bude zase nic moc :)

      Vymazat
  6. To balení Glossyboxu se mi moc líbí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě trošku mrzelo, že tentokrát nemám tu pěknou růžovou krabičku....

      Vymazat
  7. Great photographs! Carmex lip balm is the bomb.com!!

    Hope you're having a fabulous weekend so far :)
    xoxo
    Crystal

    My Blog, Crystal Chizoba

    OdpovědětVymazat
  8. Thank you for commenting on my blog. The nail polish looks so pretty. Can't wait to see you put it on.
    Beauty Fashion Skin Care Blog - Girlie Blog Seattle | Cheap Makeup Reviews

    OdpovědětVymazat
  9. Carmex is really great. I liek it ;)

    OdpovědětVymazat
  10. vyzerá to že tentokrát sú tam skvelé vecičky :)

    http://slyfestyle.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat