sobota 24. listopadu 2012

Glossybox 11/12



        Podle Glossyboxu si vlastne uvedomuju, jak to strasne leti, sotva vyhodim krabici od jednoho, uz mame za dverima druhou...

Rituals Magic Touch ultra rich whipped body cream Cherry Blossom & Rice milk. Telovy krem, nechava pokozku hladkou, hydratuje a zabali vas do vune, ktera vydrzi cely den. Voni opravdu nadherne a nezanechava mastny pocit. Nevim, jestli bych si ho sama za 15 euro koupila, ale ted jsem z nej unesena a pouzivam ho kazdy den.
Lolita Lempicka Le premium parfum EdP. Vzorecek parfemu, ani nevim jestli mi voni nebo ne, je hodne zvlastni. Takova smeska cili orientalni :D citim ovoce a vanilku a chvilkama neco panskeho. Sama bych si tento parfem urcite nekoupila, ale jsem rada, ze jsem mela moznost vyzkouset.
FrolleinWunder by Village Shower Cream Lemongrass.Tuhle znacku neznam vubec. Sprchovy krem voni hodne intezivne po citronove trave. Baleni ma takove trochu rebelske az teeny style. Slibuji, ze tento sprchac vas rozezpiva ve sprse a povzbudi vasi energii  na cely den :D a prej ze Singing in the shower is allowed!
Glossybox zahrivaci kapslicka, klasicke zahrivatko, po prelomeni ampulky uvnitr nastane reakce, kdy gel ztuhne a hreje asi 15 min, pote je nutne kapslicku znovu rozvarit v horke vode a muzete prelupnout znovu. Prijemne do kapsy na zimu, vyuziju minimalne jednou, pak si myslim, ze se mi nebude chtit rozvarovat a zustane nekde pekne schovana :)


 
 
 
 
Glossybox Kryolan blusher in Glossy Pink. Tvarenka v pekne staroruzove barve, tuhle urcite letos vynosim. Co jsem ji do ted zkousela, tak prijemne prakvapila kvalitou, vydrzela az skoro do pozdniho vecera. Navic mam z jednoho z drivejsich Glossyboxu partaka, a to rtenku v Glossy Pink barve, ktere k tvarence perfektne pasuje. Za tohle dik!
Zoeva Soft Eye Kohl v odstinu De Luxe gold, moje asi prvni tuzka na oci, kterou staci jemne prejed a barva zustava na kuzi. A barvicka je famozni zlato-zlata, obsahuje drobne trpitky ktere se fakt blyskaji! Dobre se s ni pracuje, na jednu stranu jde krasne rozblendit a na druhou stranu dobra vydrz.
BURT's BEES Lip Balm, nejvetsi slava vecera, 100% natural, hydratacni balzam na rty s olejem z granatoveho jablka rty skvele vyzivi a jemne natonuje, spise podtrhne prirozene ruzovou barvu a naramne chutna :) balzamy se vcelim voskem ja proste muzu! Tenhle uz ma doma mentolovyho brasku.

Spolu s krabickou prislo jako vzdy plno letacku a reklam, i GlossyMag joooo a na dne krabice byl poskladany balici papir od Zalanda, takova mozaika z botu, vtipne :) A taky prisla reklama na vanocni special zlaty box...krabicka nadherna zlate-blystiva, slibuji obsah v cene pres 80 euro za cenu 29 euro a pro me, verneho zakaznika za 20 euro. Mam ho vzit?  Poradte !!



                                                                

24 komentářů:

  1. vypadá to úplně skvěle, ten vánočni si vem a pak nam ho tady ukaž :) pááááá Nika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. napisu si ho na Vanocni seznamek a asi uvidime, asi teda jo, jenze ja uz toho mam doma tolik :/

      Vymazat
  2. wow, tohle "vydání" je vážně super :) samý dobrý věci, musíš být nadmíru spokojená. rituals uplně miluju

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. a taky ze jsem nadmiru spokojena, rituals taky miluju, maji skvely sprchovaci peny, nejradsi mam celou radu Sunrise i ten osvezovac vzduchu! A posledne jsem si vsimla, ze maji i dekorativni kosmetiku.

      Vymazat
  3. Tak to vypadá na skvělou kosmetiku :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tentokrat same dobre veci, jen at to nezakriknu :)

      Vymazat
  4. Hello I'm little K. I'm a fashion blogger from Japan and post high fashion, collection, and sometimes my own look plus people who I though was attractive. I take pictures sometimes and hope you will come and visit my blog sometime:) Please follow if you like my blog, thanks for taking your time and hope you stop by!

    little K.
    http://lilkfashionista.blogspot.jp/

    OdpovědětVymazat
  5. Souhlasím s Vánošním-už jenom ta krásná krabička:) A když se ti něco hodit nebude,můžeš podarovat kamarádky nebo rodinu,chichi:))

    OdpovědětVymazat
  6. Tak to bych chtěla vidět babičku, která by nosila srdíčka :D.

    OdpovědětVymazat
  7. Prosím tě, já jsem asi pitomeček - kde můžu ten glossybox objednat? Napiš mi prosím odkaz :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vubec nejsi pitomecek, muzes tady ted aktualni: http://www.glossybox.de/the-box-beauty/ nebo ten zlaty special tady: http://campaigns.glossybox.net/de/golden-box/ ale do CR nezasilaji, jedine, ze by jsi mela nejakou spratelenou dusi :)

      Vymazat
  8. Obsah tohohle Glossyboxu mě moc nezaujal ale ten zlatý bude třeba o dost lepší :) a když máš takovou výhodnou slevu, tak ho objednej ;)

    OdpovědětVymazat
  9. Tak tomu říkám beauty box! Moc se mi líbí co v krabičce je!

    WorldByBella

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I me potesilo :) Snad se bude libit Tobe, co v ''krabicce'' je hihi :P

      Vymazat
  10. Dufam ze bude clanok o tom zlatom boxe,aj mne dosiel letacik aj e-mail aj na fb ma to otravovalo ale odolala som!!!! :D A teraz mozno aj lutujem no.. Vcelku ma zaujima co do toho daju.. Inak tu "tvarenku" som mala v boxe aj ja a na mne ju teda skoro vobec nevidno .. skoda. A tu vec na zahriatie som parkrat pouzila a nejak uz sa mi nechce to vkuse varit vo vode ;D

    OdpovědětVymazat
  11. ja jsem to zahrivatko rozlomila jednou, kded jak jsem rozbalila box a od te doby ho mam v kuchyni nachystane na rozvareni, ale k testovinam se mi to hazet nechce. A ta tvarenka je fakt hodne bleda, me ale vyhovuje a dokonce si troufam tvrdit, ze mi slusi, jelikoz jsem hodne svetly typ s blond vlasy.

    Zlaty box snad dorazi, penize si z karty stahli, tam by mel, ale kdyz teda prijde, tak v dobe kdy nebudu domaaa :(( to nevydrzim to cekani, planujeme se vratit az pred Silvestrem...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No ja som dnes pozerala na nete obsah, kedze niektorym dievcatam uz tu u mna vo Francuzsku dosiel a musim povedat ze uz ani velmi nelutujem ze som si neobjednala, najviac ma zaujali goodies :P ( link ak by si chcela vidiet: http://mabulledefolie.blogspot.fr/2012/12/la-glossybox-edition-speciale-en-or.html )

      Vymazat
    2. Jee. Tak uvidime, porad je tu to napeti v prekvapeni,jestli chodi ty glossyboxy stejne. Co jsem srovnamavala s anglickym a rakouskym tak stjne nikdy nebyly. A ta zlata tasticka byla prazdna ?? Mmm....Me by se hodily ty rasy a ten tint, k zahozeni nebyla ani ta vec na nehty... :))) uvidime a dekuju

      Vymazat
    3. Ano ta tasticka je prazdna. Podla mna nebudu rovnake, mozno jeden alebo dva produkty.. No nakoniec mi dnes prisiel tento box, myslela som si ze si rozbalujem ten decembrovy a pozeram ze zlata krabica.. A to mi priatel objednal ako darcek na vianoce! :P Len si to neustrazil a rozbalila som ho skor :D

      Vymazat