pondělí 30. července 2012

Collection

Rika se, ze mene je vice, to ale neplati u me a obzvlaste u laku na nehty :)))



Myslim, ze mit asi tak stovku laku neni nic vyjimenceho. Musim priznat, ze nektere laky jsem nikdy nepouzila a taky ze nektere barvy, obzvlaste ruzove, se hodne opakuji. Ale kdyz ja si nehty lakuju tak rada.


Ruzove neni nikdy dost. Mam jak uplne nejlevnejsi tak i nejake lepsi znacky, osobne v tom nevidim az tak velky rozdil, jen se vzdy pred koupi divam na stetecek, nudlicky neberu.


Cervena Alcina (3. zprava) je nejlepsi cervena na svete, naopak Diorka (3.zleva) je :/ nic moc.


Po ruzove dalsi nejoblibenejsi oddeleni - nude, bez a telove.


Essence a Ardeco jsou na nehteh nerozpoznatelne.


A nyni sin slavy. Aktualne nejpouzivanejsi a nejmilovanejsi laky. Zleva krasny merunkovy essence show your feet, trosku ridsi, ale moc hezka barvicka, La Roche Possay vernis silicium 03 Pastel Rose je nehtovy koncentrat na rekonstrukci nehtu, ale zanechava prijemny film krasne jemne barvicky, dalsi essence colour and go Sweet as candy, neznam peknejsi ruzovou, Helena Rubinstein Ritual color Brief Success 40 krasna zlata se shimmerem, Diamond Perfecteur s diamantovym praskem od P2 by byl moje numero uno kdyby nepotreboval pul dne na zaschnuti, ale kdyz vim, ze budu cely den jen osahavat klavesnici, task si ho dopreju :) a Clinique glosswear Sugar Pearl 54 vydrzi vsechno.


Jeanny

6 komentářů:

  1. Luxus,taky miluju nude,rudou,růžovou..ta meruňková musí být krásná...ale modré nehty jsem snad nikdy neměla a ani mě nelákají:)

    OdpovědětVymazat
  2. tm. modre na nohy k namornickym sandalkam, super na leto :))

    OdpovědětVymazat
  3. WOW, tak to je opravdu mega sbírka! :-)

    WorldByBella

    OdpovědětVymazat